Jõuan teile siia postitada ühe suurepärase retsepti, mis kindlasti ära proovige ja just oma maitse järgi kujundage. Need maiustused valmivad sama kiirelt, kui minu elutempo hetkel, kuid naudin sellest kõigest igat hetke. Lihtne ja kiire võimalus midagi head valmistada ja magusaisu rahuldada. Suurepärased tee kõrvale põske pistimseks, rannavormi pärast ka hetkel muretsema ei pea, sinnani veel aega. Martsipan sobib imehästi hapukate marjadega kokku. Mina lisasin muffinitele marjasegu, mis koosnes astelpajust, jõhvikast, põldmarjast, vaarikast ja mustikast.


I have a wonderful recipe for you, that you should definitely try and design after your taste. An easy and fast way to create something good and delicious. Those are ready as fast as the speed of my life right now, but I am enjoying every second of it.  Excellent to enjoy next to a cup of tea and you don’t have to worry about your bikini figure, it’s still time until that. Marzipan goes perfectly with berries. I used a berry mixture that included buckthorn, cranberry, blackberry, raspberry and blueberry.

img_3259

Vaja läheb:/ You’ll need:

  • 150 g jahu/ flour
  • 1 tl küpsetuspulbrit/ tsp baking powder
  • näpuotsatäis soola/ a pinch of salt
  • 2 sl vanillisuhkrut/ tbsp vanilla sugar
  • 2 muna/ eggs
  • 125 g suhkrut/ sugar
  • 150 g hapukoort/ sour cream
  • 50 g sulatatud võid/ melted butter
  • 250 g hapukaid marju/ berries
  • 150 g martsipani/ marzipan

img_3262

 

Sega jahu, küpsetuspulber, soola ja vanillisuhkur. Tükelda martsipan ning lisa jahusegule. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Lisa munavahule hapukoor ja sulatatud või. Sega läbi ning lisa jahusegule. Sega spaatliga alt üles tõstes ühtlaseks. Sega ettevaatlikult sisse marjad.

Tõsta tainas paberümbristega vooderdatud muffinivormidesse ja küpseta 220-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni sissetorgatud tikk jääb kuivaks ja muffinid on pealt kuldpruunid. Võta ahjust välja ning lase jahtuda.

Head nautimist!


In a bowl, mix together the flour, baking powder, salt and vanilla sugar. Cut the marzipan into little pieces and add to the mixture. Whip together the eggs and sugar into a light fluffy mixture, add the sour cream and melted butter, mix together and add to the flour mixture. With a spatula, mix the two mixtures into one smooth mixture. Carefully and slowly add the berries.

Put the dough into muffin pans covered with paper wrappers. Heat the oven to 220 degrees and bake for 20 minutes or until the muffins are golden brown. Take out of the oven and let cool.

Enjoy!

img_3263

 

Advertisements