Midagi meeletult head enne meie kõigi laupäeva õhtuseid plaane. Täna tuli lumi ka jälle maha nii, et suvefiguuri unustame hetkeks. 😉 Need küpsised teeb eriliseks nende sees olev paisutatud riis, mõnus krõbe lisand küpsise sisse. Olen saanud maitsta neid küspiseid tehtuna heleda suhkrusiirupiga. Mina tegin enda omad palju tervislikuma agaavisiirupiga ja tulid imemaitsvad!


Something really good before our saturday evening plans. We had snow here in Estonia today, so no worries about you summer figure for a moment. 😉 Puffed rice cereal makes these cookies special, it adds a nice crispy taste to the cookies. I had the chance to taste those cookies made with golden syrup. I made them with much healthier agave syrup and they tastes really good!

image

Vaja läheb: / You’ll need:

  • 100 g võid / butter
  • 100 g pruuni suhkrut / brown sugar
  • 3 spl agaavisiirupit / agave syrup
  • 175 g jahu / flour
  • 25 g paisutatud riisi / puffed rice (mina ostsis poest hommikusöögihelbete osakonnast)
  • väikeseid šokolaadinööpe kaunistuseks / mini chocolate chips for decoration

 

IMG_0531

Kuumuta ahi 160 kraadini.

Suures kausis sega kokku sulatatud või, suhkur ja agaavisiirup. Lisa jahu ja sega ühtlaseks. Lisa paisutatud riis ja sega käte abil  kokku.

Vormi pallid ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajuta pallid pealt natukene lamedaks ning kata šokolaadinööpidega.

Küpseta 15 minutit ning lase ahjuplaadil täielikult jahtuda. Küpsised on ahjust väljavõtmisel väga pehmed, kuid tahenevad juba mõne minutiga.


Heat oven to 160 degrees.

In a large bowl, beat together the melted butter, sugar and agave syrup until smooth. Sift in the flour and mix together, then fold through the puffed rice.

Roll into little balls and place on a baking sheet covered with baking parchment. Press the balls a little bit flat and decorate with chocolate chips.

Bake for 15 minutes. Leave on the baking sheet and let them cool completely. The cookies are soft at first, but they cool down very quickly.

Advertisements